Cartoflex: meer dan 30 jaar ervaring in PVC en aluminium ramen en deuren

Cartoflex: meer dan 30 jaar ervaring in PVC en aluminium ramen en deuren

In 1980 startte het als ambachtelijke eenmanszaak voor PVC en aluminium ramen en deuren. Het traditionele vakmanschap van toen vindt u vandaag nog altijd terug – verpakt in een vooruitstrevende kmo met modern machinepark. In de tienduizend vierkante meter bedrijfsruimte en ateliers zorgen onze werknemers voor kwalitatief hoogstaande pvc en aluminium ramen en deuren.

Ramen en deuren van hoogstaande kwaliteit

Onze klanten zijn zowel particulieren, aannemers als de overheid en we hebben een officiële erkenning voor overheidswerken. Aan de Nijverheidskaai in Sint-Amandsberg beschikken we over meer dan 10.000 m² bedrijfsruimte. Die biedt plaats aan comfortabele kantoren en moderne werkplaatsen met machinepark.

In onze ateliers zweren wij bij de succesvolle mix van technologie en verfijnde handenarbeid. Zo nemen de computergestuurde machines saaie en routineuze voorbewerkingen van de medewerkers over. Die wijden zich met des te meer enthousiasme aan de correcte afwerking. Het verklaart de hoogstaande kwaliteit van onze ramen en deuren.

Eigen R&D

In onze R&D-afdeling verzilveren we maximaal onze vakkennis in ramen en deuren. Meer dan 30 jaar praktijkervaring leverde een schat aan expertise op. Het luisteren en begrijpen van onze klanten heeft ons ertoe aangezet de beste oplossingen aan te bieden in de markt.

Verder wordt het hele productieproces zorgvuldig onder de loep genomen. Zo heeft Cartoflex een afzonderlijke afdeling die zich full-time toespitst op de hamvragen: “wat kan beter, vlotter, degelijker en kwalitatiever in de productie en installatie van onze ramen en deuren”.

Service met een hoofdletter

Cartoflex zweert bij een persoonlijke aanpak. Van bij de opmaak van de offerte tot eindafrekening. We verstrekken iedereen vrijblijvend en gratis advies en een gedetailleerde offerte. Eigen medewerkers zorgen voor de feilloze plaatsing van alle constructies. En ook na de plaatsing stopt deze service niet. Onze dienst na verkoop medewerkers staan steeds tot uw dienst ter beschikking.

Technologische impuls

Het traditionele vakmanschap in de ateliers wordt ondersteund door een hoogtechnologisch machinepark. Voor de aluminiumafdeling werd een volautomatisch bewerkingscenter geïnstalleerd en twee jaar later kreeg de PVC-afdeling een gelijkaardige technologische impuls.

Werken aan inhoud én vorm.

Zoals het een gezond en bloeiend bedrijf past, ontbreekt het ons niet aan concrete toekomstplannen. Onze medewerkers krijgen op tijd en stond de opleidingen die nodig zijn om de klant te kunnen bedienen volgens de laatste normen en wetten. We vergeten uiteraard ook het comfort van onze klanten niet. Die willen we onthalen in een steeds vernieuwende toonzaal, waar het aangenaam rondneuzen is zonder enige verplichting.

logo cartoflex

Waarom voor Cartoflex kiezen?

  • Jarenlange ervaring - sinds 1980
  • Eigen productie - 10.000 m²
  • Maatwerk
  • Ijzersterke kwaliteitsgaranties voor uw ramen en deuren
  • Vooruitstrevende KMO
  • Service en nazorg - alles onder 1 dak