Accessoires

Accessoires

screens

Screens

Screens zijn vandaag een must voor elke nieuwe woning. Veelal worden voorzetscreens gebruikt maar Cartoflex Windows werk samen met gerenommeerde toeleveranciers  om elegante oplossingen te voorzien zodat er geen storende bergingskast bovenaan uw raam zichtbaar is.

Muggenramen en PVC

Muggenramen

We hebben oplossingen voor alle types ramen en deuren. Onze muggenramen en vliegendeuren kunnen geplaatst worden in bijna elke situatie door hun smalle kader. Het gebruik van ingewerkte magneten enerzijds en een pomp anderzijds garanderen een perfecte aansluiting.

rolluiken

Rolluiken

Voor discretie, verduistering of veiligheid worden vaak rolluiken geplaatst bij (nieuwe) ramen. Naast inbouwrolluiken en traditionele rolluiken bieden wij u ook voorzetrolluiken aan. Dit alles in aluminium of PVC, automatisch of manueel.

Verluchtingsroosters

Verluchtingsroosters

Om warmteverlies te beperken isoleert men vaak dusdanig dat er onvoldoende luchtverversing is als gevolg. Onze uitgebreide waaier aan ventilatiesystemen verzekert de gebruiker een constante toevoer van verse lucht en kan zo ongezonde levensomstandigheden voorkomen. Met aantrekkelijk design, geluidsdemping en energiebesparing bieden we u de comfortoplossingen die u zoekt. Ingeval u gebruik maakt van de premie van het Vlaamse Gewest zijn verluchtingsroosters immers verplicht.

Binnenafwerking

Binnenafwerking

Vooral bij renovaties moeten ramen niet alleen worden uitgebroken, maar ook netjes langs de binnenkant worden uitbekleed. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan en voeren dergelijke werken met veel plezier voor u uit.

 

Bovendien werkt Cartoflex Windows als geregistreerd aannemer samen met partners die ook uw kleinere algemene bouwwerken kunnen realiseren. Zo hoeft u slechts met één enkele partij alles af te stemmen.