De troeven van aluminium ramen & deuren

De troeven van aluminium ramen & deuren

Aluminium ramen worden door hun slanke en elegante uitzicht steeds meer gebruikt in hedendaagse woningen. Door ons uitgebreid aanbod in verschillende stijlen biedt aluminium zowel voor moderne als klassieke woningen een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing. Het materiaal is voldoende sterk om erg grote ramen te vervaardigen zodat er maximaal licht in uw woning binnenkomt.

Door de innovaties van de laatste jaren is ook het isolerend vermogen van aluminium ramen sterk toegenomen en een volwaardig alternatief voor houten of PVC ramen. Door de eigen productie van onze aluminium ramen en deuren garanderen wij ook kwaliteit en flexibiliteit voor een maximale service.

Aluminium ramen - Slank esthetisch uitzicht 

1. Slank esthetisch uitzicht 

Aluminium is zeer sterk en kan dus ingezet worden voor grote raampartijen waarbij het profiel steeds dun en strak kan blijven ogen. Dit is een uniek voordeel ten opzichte van andere materialen.

Aluminium ramen - Isolerend en geluidswerend

2. Isolerend en geluidswerend

De actuele kamersystemen gebruikt in aluminium raamprofielen zorgen vandaag voor een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Het isolerend effect wordt verder versterkt door de unieke samenwerking van 3 gedimensioneerde rubbers.

Aluminium ramen - Zeer onderhoudsvriendelijk

3. Makkelijk in onderhoud

Aluminium ramen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, een lauw sopje volstaat om ze schoon te houden. Schilderen, simoniseren, afschuren,… het hoeft allemaal niet meer: een belangrijke besparing in budget én tijd!

Aluminium ramen - Uitgebreid kleurengamma

4. Uitgebreid kleurengamma

Onze aluminium ramen en deuren zijn beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en dit zowel in matte lak, glanslak en structuurlak. U kunt zelfs voor binnen en buiten een andere kleur kiezen. Ook anodisatie is mogelijk.