De troeven van PVC

De troeven van PVC

warmte isolatie pvc

1. Warmte-isolatie

60 % tot 70 % van het energieverbruik in een woning gaat naar de verwarming. De kunststofprofielen die door Cartoflex Windows worden aangewend bij het vervaardigen van zijn profielsystemen zijn zo ontwikkeld dat zij optimale thermische eigenschappen bezitten.  

Geluidsisolatie - troef pvc ramen

2. Geluidsisolatie

De geluidsisolatie is afhankelijk van: het type vensterraam, het concept en materiaal van de dichtingen, de fabricage van het raam, de luchtdichtheid en de keuze van beglazing. Studies hebben uitgewezen dat voor eenzelfde type van beglazing de gemiddelde isolatie-index, uitgedrukt in decibel (dB), het gunstigst uitvalt voor een PVC-raam.

onderhoud

3. Onderhoud

PVC-raamprofielen bezitten een geringe elektrostatische oplading waardoor ze weinig stofdeeltjes aantrekken. Het volstaat de ramen regelmatig te wassen met water en zeep.

PVC is goed bestand tegen basen, niet-oxiderende zuren, zouten, alcoholen, minerale vetten en oliën. Daardoor gedragen PVC raamprofielen zich uitstekend in de meest agressieve atmosferische omstandigheden zoals de kustzone en industriegebieden.

renovatie klassieke woning

4. Verschillende stijlen

PVC ramen en deuren zijn er in zeer diverse stijlen. Van modern en strak, tot rustiek en klassiek. Zowel voor nieuwbouw als renovatie is er steeds een stijl en kleur die bij jou en jouw woning past.